Betalingen

Betaal uw bestelling met volgende betalingsmethodes: Bancontact, Payconiq, Carte Bleu, Mastercard, Maestro, Visa.

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staan bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

Bestellingen die via de webshop worden geplaatst, zijn pas effectief na betaling. Als u niet online wenst te betalen, ga dan naar onze automaat om te bestellen en direct te betalen met cash of kaart.

Afhaling automaat

Wanneer uw betaling is aanvaard, kunt u uw bestelling onmiddellijk afhalen of binnen het gewenste tijdslot (datum en tijd).

Online bestelde producten worden automatisch "gereserveerd ", zodat deze niet kunnen worden verkocht aan andere klanten of aan de verkoopautomaat zelf.

Wanneer uw betaling is aanvaard, ontvangt u een e-mail met een QR code. Kom naar onze afhaalautomaat en scan de QR code, de afhaalautomaat zal uw bestelling afleveren. Als u de e-mail kwijt bent, vindt u de QR-code in uw account onder "Bestellingen" en klikt u op "Details".

Als de QR-code niet werkt, kunt u de pincode handmatig invoeren om uw bestelling af te halen.

Heb je nog vragen?

Als u nog vragen heeft over de werking van onze online winkel en afhaalautomaat, lees dan onze veelgestelde vragen.

U kunt ook langskomen in onze winkel naast de afhaalautomaat, wij helpen u graag verder.